Menú del Liu's Hot Pot

El 'Hot Pot' xinès, la nova tendència gastronòmica que aterra a Girona

La moda gastronòmica que triomfa a tot el món arriba a la ciutat de la mà d?un gegant xinès

La gran cadena de restaurants xinesa Liu's Hot Pot, amb més de 1.300 establiments a tot el món, aterrarà a Girona amb la nova tendència gastronòmica que està arrasant a tot el món: el 'Hot Pot'

El fenomen Hot Pot és semblant a la foundé francesa, on els commensals es reuneixen al voltant d'una taula per cuinar els aliments crus. En aquest cas, en comptes de formatge o xocolata es fan servir caldos xinesos, que acaben donant un sabor espectacular als productes que es cuinin dins.

A Barcelona ja es poden comptar desenes de restaurants on consumir aquest nou producte que ha esdevingut un fenomen a les xarxes socials i ara, per fi, arribarà a Girona.

El nou establiment a Girona s'obrirà properament a la plaça Josep Pla, segons ha revelat el Diari de Girona, al local que anteriorment va allotjar la sandvitxeria Uf i el restaurant asiàtic Mien.

De moment el gegant xinès Liu's Hot Pot només té un local a Catalunya, al carrer Consell de Cent de Barcelona. El restaurant té una puntuació de 4,4 sobre 5 a Google amb més de 1.600 ressenyes.

La cadena també té diversos locals a Madrid, un a València i n'inaugurarà un altre properament a Palma de Mallorca.

Però Liu's Hot Pot és conegut a tot el món, amb franquícies a Xina, Canadà, Estats Units, Dubai, Singapur, Austràlia, Japó, Tailàndia, Indonèsia i França, entre altres països.

El fenomen del Hot Pot

El Hot Pot, una experiència gastronòmica que combina sabor, diversitat i convivència, està guanyant popularitat a tot el món. Originari de la Xina, aquest plat consisteix a submergir una varietat d'ingredients frescos en un brou calent que bull en una olla al centre de la taula. Des de llesques fines de carn fins a verdures fresques i mariscs exòtics, el Hot Pot ofereix una experiència de menjar compartit que uneix amics i familiars al voltant de la taula.

Amb la seva capacitat per adaptar-se a diferents gustos i preferències dietètiques, el Hot Pot ha transcendit les fronteres culturals i ha esdevingut un fenomen culinari global. Restaurants especialitzats a Hot Pot han sorgit a ciutats de tot el món, des de Nova York fins a Tòquio, atraient una àmplia gamma de comensals a la recerca d'una experiència única i saborosa.

A més del seu deliciós sabor, el Hot Pot també es destaca pel seu aspecte social, ja que fomenta la interacció entre els comensals mentre comparteixen i cuinen junts a taula. Aquest sentit de comunitat ha contribuït a la seva creixent popularitat, convertint el Hot Pot en molt més que un simple menjar: és una experiència culinària que uneix les persones arreu del món.