Reunions a diverses taules en un local de Sitges

La iniciativa de Sitges per promoure la contractació al sector de l'hostaleria

El nou cicle Cara a Cara es farà els dies 24 i 25 d'abril de 9 a 15 h al Miramar-Centre Cultural

L'Ajuntament de Sitges promou una nova edició del cicle d'entrevistes ràpides Cara a Cara per ajudar a trobar feina i personal al sector de l'hostaleria i la restauració.

Les entrevistes es faran els dies 24 i 25 d'abril de 9 a 15 h a l'auditori del Miramar-Centre Cultural amb l'objectiu de posar en contacte les empreses d'aquest àmbit amb els candidats/es que vulguin optar a cobrir feines com a responsable de sala, cambrer/a, cuiner/a, ajudant de cuina, cambrera de pisos, recepcionista, entre d'altres.

Cada responsable d'empresa disposarà de 5 minuts per entrevistar les persones participants tant si estan descobertes com si són treballadores que volen millorar el lloc de treball.

Als 3 primers minuts les persones exposaran la seva candidatura i hauran de lliurar en mà el seu currículum i en els darrers 2 minuts, els empresaris podran fer les preguntes que considerin.

Tant les empreses com els candidats/es podran participar en aquest Cara a Cara mitjançant la inscripció d'un formulari fins al 12 d'abril. A partir del 13 d'abril, totes les persones i empreses apuntades rebran un correu electrònic del Centre d'Iniciatives Econòmiques de Sitges (CIES) Nivell 10.

El Cara a Cara forma part del projecte de suport a l'Ocupació al sector de l'hostaleria i la restauració, impulsat per la regidoria de Promoció Econòmica amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració del Gremi d'Hostaleria de Sitges, el Consell Comarcal del Garraf i la resta de municipis de la comarca en el marc del Pacte per l'Ocupació del Garraf.

L'objectiu del projecte és ajudar les empreses a buscar personal i, alhora, formar i millorar les competències laborals i els currículums de les persones que es troben en situació d'atur i que busquen feina en aquest sector o que volen millorar la situació laboral.

L'any passat, un total de 16 empreses i 150 persones van participar al cicle Cara a Cara.

CARA A CARA – (entrevistes ràpides entre empreses i candidats)

  • Dates: 24 i 25 d'abril
  • Horari: De 9 a 15 h
  • Lloc: Miramar-Centre Cultural (c/ Bernat de Fonollar, 19)
  • Data límit d´inscripcions: fins al 12 d´abril.