Rafael Baltanas, el venedor que va portar la sort a Barberà

Pluja de diners a Barberà: el Sueldazo del Cap de Setmana deixa més d'1,6 milions

El sorteig del 18 de maig ha deixat un premi molt suculent a aquest municipi del Vallès Occidental

L'ONCE ha repartit 1.680.000 euros a Barberà del Vallès (Vallès Occidental), al sorteig del 'Sueldazo' del Cap de Setmana del passat dissabte 18 de maig.

Rafael Baltanas, agent venedor dels jocs responsables de l'Organització, és qui ha portat la sort a Barberà del Vallès amb la venda de 9 cupons premiats amb 20.000 euros cadascun (per a un acumulat total de 180.000 euros), i també de un Sueldazo premiat amb 5.000 euros al mes durant 20 anys i 300.000 euros al comptat, és a dir, un milió i mig. La suma de tots els premis és de 1.680.000 euros.

Rafael és una persona amb discapacitat, com els 2.400 agents venedors de l'ONCE a Catalunya, que ven els productes de loteria social, responsable i segura de l'Organització des del quiosc ubicat al número 248 del carrer Doctor Moragues.

Barberà del Vallès pertany a l'agència de l'ONCE a Sabadell, que presta serveis personalitzats a 508 afiliats i afiliades i té 141 agents venedors dels productes de joc de l'Organització.

El Sueldazo de Cap de Setmana de l'ONCE ofereix, tots els dissabtes i diumenges, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó. I premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, a quatre cupons més. Els cupons de l'ONCE es comercialitzen pels 19.000 agents venedors de l'Organització, 2.400 a Catalunya. A més, es poden adquirir des de la pàgina web de l'organització i establiments col·laboradors autoritzats.

Els cupons de l'ONCE són part dels productes de loteria social, segura, responsable i solidària de l'Organització que, des del disseny fins a la comercialització, implementa controls per neutralitzar consums descontrolats, prohibeix expressament la venda a menors d'edat o el consum a crèdit, entre altres mesures. L'Organització manté una responsabilitat amb la ciutadania promovent una política de joc responsable amb els sistemes d'avaluació i de seguiment més exigents definits per l'Associació Mundial de Loteries i l'Associació Europea de Loteries.