Més gastronomia de qualitat per a Barcelona

Un restaurant d´Estrella Michelin arriba provisionalment a Barcelona

Les Cols, d'Olot, traslladarà la cuina de manera temporal a l'hotel The Barcelona Edition, situat a Ciutat Vella

Des del passat dia 5 i fins al 5 de maig, Martina Puigvert, la cap de cuina de les Cols serà a Barcelona. Aquest restaurant exclusiu, situat a Olot, es trasllada provisionalment al restaurant Veraz de l'hotel The Barcelona Edition.

Aquest restaurant efímer, que obre les portes a Ciutat Vella, promet portar el prestigi i l'excel·lència d'un dels grans referents culinaris catalans al cor de la capital de Catalunya.

Amb dues cobejades estrelles Michelin, Les Cols es destaca com un dels establiments gastronòmics més destacats d'Espanya. La seva proposta no només ofereix exquisits plats, sinó que també marca el rumb a seguir a la gastronomia.

Aquesta fusió entre Les Cols i Veraç promet una experiència culinària única, on els comensals podran delectar-se amb el mestratge i la creativitat de Puigvert. Els que passin pel local gaudiran amb la interpretació de la cuina catalana.

"És un restaurant que té en compte molts detalls que coincideixen amb la nostra filosofia: l'art, la cultura i la cuina del territori. I sobretot que entenen el luxe d'una manera molt similar a la nostra", explica Puigvert.

Royale de ceba, bacallà en conserva, maioneses d'ou fresc, panses amb moscatell, peus de porc, naps, oli de cirereta... La varietat de menjars deliciosos que es podran gaudir durant aquest trimestre són interminables.

Però t'has d'afanyar si vols gaudir d'aquest pop-up , com són coneguts aquests negocis efímers. I és que en poc més de 2 mesos i mig, recolliran els estris i tornaran al seu emplaçament original, al cor de Catalunya.