El venedor que ha portat la sort a Badalona

La sort somriu a Badalona: premi de 175.000 euros del Cupó Diari de l'ONCE

Es van vendre 5 cupons premiats amb 35.000 euros cadascun

L'ONCE ha repartit 175.000 euros a Badalona, al sorteig del Cupó Diari del passat dilluns 20 de maig.

Rafael Sánchez, persona amb discapacitat com tots els venedors i venedores de l'ONCE, és qui ha portat la sort a Badalona amb la venda de 5 cupons premiats amb 35.000 euros cadascun, des del seu punt de venda situat al número 80 de la Plaça DE Trafalgar.

L'agència de l'ONCE a Badalona presta serveis personalitzats a 550 afiliats i afiliades i compta amb 171 agents venedors dels productes de joc de l'Organització.

El Cupó Diari de l'ONCE, el sorteig més conegut de l'organització (i també que té una trajectòria històrica més llarga i reconeguda) posa en joc un premi de 500.000 euros al número més la sèrie, i 49 premis de 35.000 euros a les cinc xifres del número premiat. A més: 450 premis de 250 euros a les quatre primeres xifres i 450 premis més a les quatre últimes; 9.000 premis de 25 euros en el cas de tres darreres o tres primeres; i el mateix per a les dues primeres i últimes (6 euros), i reintegrament de 2 euros a la primera o última xifra del nombre premiat.

Els cupons de l'ONCE es comercialitzen pels 19.000 agents venedors, 2.400 a Catalunya, que integren la xarxa de vendes. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir a l'instant el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la pàgina web de l'organització i també als establiments autoritzats.

Els cupons de l'ONCE són part dels productes de loteria social, segura, responsable i solidària de l'Organització que, des del disseny fins a la comercialització, implementa controls per neutralitzar consums descontrolats, prohibeix expressament la venda a menors d'edat o el consum a crèdit, entre altres mesures.

De la mateixa manera, l'Organització manté una responsabilitat amb la ciutadania i promou una política de joc responsable amb els sistemes d'avaluació i seguiment més exigents definits per l'Associació Mundial de Loteries i l'Associació Europea de Loteries.