Tejero celebra el seu aniversari amb la família

Tota una vida: Juan José Tejero, veí de Girona, celebra els seus 100 anys

L´home ha rebut la felicitació de l´Ajuntament en nom de tota la ciutat

Juan José Tejero Serrano, veí de Girona, ha fet 100 anys de vida. Per això, l'Ajuntament de la ciutat ha volgut felicitar-lo i ha enviat una comitiva a casa seva, situada al barri del Pla de Palau – Sant Pau.

La representació institucional ha anat a càrrec de la regidora de Ciutat que Cuida , Gemma Martínez Villagrasa. La regidora us ha felicitat en nom de la ciutat i de l'Ajuntament. També li ha lliurat una carta signada per l'alcalde, Lluc Salellas.

Tejero estava acompanyat per part de la família.

Centenaris a Catalunya

Segons dades recents, a l'any 2021 a Catalunya hi havia 295 centenaris per cada milió d'habitants. Aquesta xifra se situa entre les més altes dels països europeus i del món.

Tot i això, cal tenir en compte que el Japó és el país amb més centenaris per milió d'habitants, amb 643, seguit per Portugal.

La població centenària de Catalunya ha augmentat de manera continuada els darrers anys. Això és degut a l'increment de l'esperança de vida i de l'arribada a edats avançades de generacions cada cop més nombroses.

En els darrers 10 anys hi ha hagut un increment considerable del nombre de centenaris; ha passat de 1.350 persones el 2011 a 2.280 persones el 2021.