Un vagó del Metre de Barcelona

El tram del Metro de Barcelona que es talla a partir d'aquest dijous 28

Les obres s'allargaran fins al pròxim 1 d'abril, segons explica Transports Metropolitans de Barcelona

El tram de la L4 del Metro de Barcelona entre Bogatell i Barceloneta estarà tallat des d'aquest dijous 28 de març fins dilluns 1 d'abril per obres d'instal·lació d'ascensors i altres elements d'accessibilitat a l'estació de Ciutadella-Vila Olímpica per a persones amb mobilitat reduïda.

L'única estació que quedarà fora de servei és la de Ciutadella-Vila Olímpica, per la qual cosa els usuaris es podran desplaçar entre La Pau i Bogatell, i entre Barceloneta i Trinitat Nova, i l'interval de pas durant els dies laborables del tall (dijous 28 i el dissabte 30 de març) serà de 5 minuts.

Els serveis alternatius són l'enllaç amb la L1 a Urquinaona i l'estació de Marina --a 500 metres de la de Bogatell--, i les línies d'autobús 6, 59, H14, H16 i D20.

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) també ha habilitat un servei d'autobús especial que funcionarà durant l'horari de servei de Metro amb una freqüència de pas d'entre tres i quatre minuts en hora punta i amb un temps de recorregut d'uns 25 minuts.

En direcció Barceloneta, el seu recorregut serà des del carrer Pujades/Zamora, passant per Marina, avinguda Icària, Sardenya i Dr. Aiguader/Pla Palau, mentre que cap a Bogatell anirà des del carrer Dr. Aiguader/Pla Palau per Dr. Aiguader, plaça Voluntaris Olímpics, Marina, Pallars, Àvila i Pujades/Zamora.

La Conselleria de Territori de la Generalitat està executant les obres que, amb una inversió de 5,8 milions d'euros, inclouen la instal·lació de tres ascensors, la millora de l'accés al tren des de l'andana i un itinerari per a invidents amb paviment tàctil diferenciat.

La UPF i el Zoo, a prop de l'estació

Aquesta estació, situada molt a prop d'una de les zones amb mar de la ciutat, és la de referència per als estudiants del Campus de Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i també per a persones que decideixen visitar el Zoo de Barcelona.

Altres punts rellevants propers són el Casino de Barcelona, l'Hotel Arts, l'Hospital del Mar i algunes discoteques i sales d'oci nocturn del front marítim barceloní.