Cupó ONZE

Vilafranca del Penedès s'emporta 280.000 euros al Cupó Diari de l'ONCE

El Cupó Diari de l'ONCE posa en joc un premi de 500.000 euros al número més la sèrie

L'ONCE ha repartit 280.000 euros a Vilafranca del Penedès, al sorteig del Cupó Diari d'aquest dimarts 4 de juny.

Didac Cobos, persona amb discapacitat com tots els venedors i venedores de l'ONCE, és qui ha portat la sort a Vilafranca del Penedès, des del seu Punt de Venda situat al Carrer Francesc Macià, 20, al Mercat Municipal de Sant Salvador. Didac va vendre vuit cupons premiats amb 35.000 euros cadascun.

Vilafranca del Penedès, situat a la comarca de l´Atl Penadès, pertany a l´agència de l´ONCE a Vilanova i la Geltrú, que presta serveis personalitzats a 284 afiliats i afiliades i compta amb 103 agents venedors dels productes de joc de l´Organització.

El Cupó Diari de l'ONCE posa en joc un premi de 500.000 euros al número més la sèrie, i 49 premis de 35.000 euros a les cinc xifres del número premiat. A més: 450 premis de 250 euros en les quatre primeres xifres i 450 premis més en les quatre últimes; 9.000 premis de 25 euros en el cas de tres darreres o tres primeres; i el mateix per a les dues primeres i últimes (6 euros), i reintegrament de 2 euros a la primera o última xifra del nombre premiat.

Els cupons de l'ONCE es comercialitzen pels 19.000 agents venedors, 2.400 a Catalunya, que integren la xarxa de vendes. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir a l'instant el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de www.juegosonce.es i establiments autoritzats.

Els cupons de l'ONCE són part dels productes de loteria social, segura, responsable i solidària de l'Organització que, des del disseny fins a la comercialització, implementa controls per neutralitzar consums descontrolats, prohibeix expressament la venda a menors d'edat o el consum a crèdit, entre altres mesures.

L'Organització manté una responsabilitat amb la ciutadania promovent una política de joc responsable amb els sistemes d'avaluació i de seguiment més exigents definits per l'Associació Mundial de Loteries i l'Associació Europea de Loteries.