Anna Grau

Anna Grau abandona Ciutadans: 'Ha estat un any molt dur, ple d'enormes decepcions'

Grau es va afiliar el novembre del 2019 a Cs, el 2021 va ser triada diputada al Parlament el 2021

L'exdiputada de Cs al Parlament, Anna Grau, va tenir lloc aquest diumenge de baixa del partit hores abans de conèixer el resultat de les eleccions europees, després d'"enormes decepcions polítiques i personals".

"He intentat en tot moment donar el millor de mi pensant que el món era més net amb Ciutadans i, sobretot, Catalunya ho necessitava. Crec que ja no és així", ha explicat aquest dilluns de matinada en una carta a la ciutadania publicada a 'X'.

Alhora, ha lamentat la desaparició del partit també del Parlament Europeu pels afiliats i votants i "per tots els expulsats i purgats per advertir del que passaria si se seguia i se segueix, fins al mateix dia d'avui, anteposant interessos personals als del col·lectiu".

Grau es va afiliar el novembre del 2019 a Cs, el 2021 va ser triada diputada al Parlament el 2021 i, el maig del 2023, va ser candidata a l'alcaldia de Barcelona "en condicions extremadament adverses, fora i dins del partit".

"Malgrat el maltractament patit en diversos moments, vaig jurar no anar-me'n del partit per no fer mal abans de les eleccions europees", ha conclòs Grau, que es va donar de baixa del partit amb data 9 de juny a les 11.30 hores del matí.

Carta completa

"L'11 de novembre del 2019 em vaig afiliar a Ciutadans amb tota la il·lusió malgrat la duríssima derrota electoral soferta per aquest partit el dia abans a les eleccions generals, que va detonar la dimissió d'Albert Rivera. El 14 de febrer del 2021 vaig tenir el gran honor de ser candidata al Parlament de Catalunya. net amb Ciutadans i que, sobretot, Catalunya ho necessitava. Crec que ja no és així. . Malgrat el maltractament patit en diversos moments, vaig jurar no anar-me'n del partit per no fer mal abans de les eleccions europees. pronòstics i CS desapareix també del Parlament Europeu, ho lamentaré pels afiliats i votants que es mereixien una altra cosa. També per tots els expulsats i purgats per advertir del que passaria si se seguia i se segueix, fins al mateix dia d'avui, anteposant interessos personals als del col·lectiu de base més sacrificat i generós que he conegut mai, a qui sincerament crec que s'hi furten moltes raons i explicacions de per què s'ha arribat fins aquí. Sort a tots i cadascun. En mi tindreu una amiga sempre”.