Meses electorals del CEIP Emperador Carles V de Getafe

Els candidats a les eleccions europees voten aquest diumenge a Madrid i Barcelona

Ho faran després de quinze dies de campanya i un de reflexió

Els cap de llista de PSOE, PP, Vox, Sumar, Podem i Ciutadans a les eleccions al Parlament Europeu aniran a votar aquest diumenge 9 de juny els seus respectius col·legis electorals, ubicats a Madrid i Barcelona.

El primer a exercir el seu dret al vot serà el candidat de Ciutadans, Jordi Cañas, que a les 9.30 hores dipositarà la papereta en una urna del Col·legi electoral del Centre Cívic Convent de Sant Agustí, a Barcelona.

Una mica més tard, a les 10.00 hores, el cap de llista del PSOE a l'Eurocambra, Teresa Ribera, votarà al CEPI Benito Pérez Galdós, ubicat a la localitat madrilenya de Majadahonda.

A les 10.30 hores votarà al municipi de Sant Sadurni d'Anoia, a pocs quilòmetres de Barcelona, la candidata del PP a les eleccions europees, Dolors Montserrat. Ho farà concretament al Casal d'Entitats.

També a aquesta hora votarà Estrella Galán, el cap de llista de Sumar, que anirà al Col·legi Nostra Senyora de l'Almudena de Madrid a exercir el dret al vot per a les eleccions europees.

A Galapagar (Madrid) votarà la candidata de Podem, Irene Montero, acompanyada de la secretària general de la formació morada, Ione Belarra, a les 10.30 hores al Col·legi Públic La Navata.

L'últim dels principals candidats a les eleccions europees serà el de Vox, Jorge Buxadé, que anirà a les 11.00 hores a dipositar el seu vot a l'urna a l'IES Isabel la Catòlica de la localitat madrilenya de Boadilla del Monte.