El líder de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, compareix davant dels mitjans

Carrizosa s'acomiada del Parlament i promet que 'Cs tornarà'

"Jo me'n vaig amb la sensació d'haver complert allò per al que vaig venir", ha dit Carrizosa

Ciutadans s'ha acomiadat del Parlament, almenys per a la propera legislatura. El líder de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, s'ha acomiadat del personal del Parlament i dels diputats després de no haver obtingut cap escó a les passades eleccions catalanes del 12 de maig, i ho ha fet "convençut que Cs tornarà" a la Cambra catalana.

Així s'ha expressat a la Diputació Permanent aquest dijous després del debat i la votació de tres decrets del Govern, i on ha desitjat la resta de formacions polítiques “que continuïn amb molts encerts i molta sort perquè val la pena fer política”.

"Jo me'n vaig amb la sensació d'haver complert allò per al que vaig venir", ha afirmat Carrizosa, que ha apuntat que ha viscut durant els anys de presència de Cs al Parlament l'auge i la caiguda del 'procés', segons ha explicat als mitjans de comunicació.

"Hem constituït la principal oposició al règim nacionalista"

Així mateix, Carlos Carrizosa ha assegurat que la seva formació representa una manera de pensar dels catalans i que l'ha representat durant molt de temps, i ha afegit: “És veritat que ara en hores baixes pel que fa al nostre partit, però crec que seguim representant molt a moltíssims catalans que pensen com nosaltres”.

"En 18 anys que hem estat en aquest Parlament hem constituït la principal oposició al règim nacionalista que porta governant tantíssims anys a Catalunya i vull posar en valor això també", ha dit.

Finalment, ha sostingut que Cs ha fet "tot el possible perquè la societat prengués un altre camí" i ha destacat el bon tracte que considera que hi ha hagut entre els polítics al Parlament, que ha contraposat a la crítica gratuïta i indiscriminada, segons les seves paraules. 

"Nosaltres no hem fet vetos a ningú i sempre ho hem fet en consciència des del centre liberal i pactant aquelles normes que crèiem que podien ser més afavoridores per a tots els catalans", ha conclòs.