Canyosa, presentant el logo

Ciutadans recupera en campanya els símbols amb què va guanyar les catalanes del 2017

Així ho ha anunciat el seu candidat, Carlos Carrizosa, que ha augurat que tornaran a fer història el 12 de maig

CATALUNYA.-Carrizosa anuncia que Cs recupera en campanya els símbols amb què va guanyar les catalanes del 2017

Canyes: "No és un canvi de logo. Això és el que som"


BARCELONA, 6 Abr. (EUROPA PRESS) -

El candidat de Cs a les eleccions catalanes, Carlos Carrizosa, ha anunciat aquest dissabte que el seu partit recupera per a la campanya els logotips i símbols amb què "va vèncer el separatisme" guanyant els comicis del 2017 i ha augurat que tornaran a fer història el 12 de maig.

Concorrerà a les eleccions amb el símbol del triangle, el color taronja i el cor tribandera que representen "els anys de més apogeu de la força de centre liberal", informa el partit en un comunicat.

En una reunió interna amb afiliats a Barcelona, Carrizosa ha dit que aquests símbols estan associats als valors de Cs: “La lleialtat, la valentia, la llibertat, la igualtat i la solidaritat entre tots els espanyols”.

Carrizosa ha reivindicat aquests símbols "enfront d'un puny socialista que representa la punyalada de la traïció de l'amnistia".

Pel que fa al PP, ha dit que el seu logotip simbolitza "amb el vol de les gavines, la voluntat de Feijóo de vendre els catalans per arribar a la Moncloa".

JORDI CANYES

El portaveu polític de Cs, Jordi Cañas, ha defensat recuperar aquests símbols: “Això no és un canvi de logo. Això és el que som, el que defensem des de fa 18 anys”.

Cañas ha dit que el logotip és una metàfora de continuïtat, permanència i convicció del projecte: "No hi ha ni un sol votant que pugui dir que els hem traït".

"Hem passat moments d'extrema dificultat, els superem llavors i els tornarem a superar ara", ha afegit.