L'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni - Alberto Paredes - Europa Press

Collboni viatja a Lisboa per reunir-se amb l'alcalde i enfortir lligams amb la ciutat

L'alcalde de Barcelona participarà a l'esdeveniment 'Fòrum La Toja - Vincle Atlàntic', que aquest any porta el lema 'Espanya i Portugal: 5 dècades de democràcia'

L'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, viatjarà dimarts a Portugal amb la tinenta d'alcalde de Drets Socials, Maria Eugènia Gay, per reunir-se amb l'alcalde de Lisboa (Portugal), Carlos Moedas, i enfortir els lligams entre les dues ciutats.

Collboni participarà a l'esdeveniment 'Fòrum La Toja - Vincle Atlàntic', que aquest any porta el lema 'Espanya i Portugal: 5 dècades de democràcia', segons informa l'Ajuntament de Barcelona aquest diumenge en un comunicat.

El 'Fòrum La Toja - Vincle Atlàntic' va néixer el 2019 a Galícia com una iniciativa per promoure la conversa pública sobre els reptes globals tenint en compte els llaços geogràfics i culturals entre Espanya i Portugal.

L'alcalde de Barcelona participarà a la taula rodona 'Ciutats a l'avantguarda de la transformació social' juntament amb Carlos Moedas i l'alcalde de Porto (Portugal), Rui Moreira.

A més, Collboni i Moedas es reuniran amb l'objectiu de teixir aliances i concretar col·laboracions a diferents projectes.