Montserrat i Feijóo, a Figueres

Confirmat: Dolors Montserrat serà la candidata del PP a les eleccions europees

Ha intervingut des de Figueres amb el líder del partit, Alberto Núñez Feijóo

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha anunciat que l'actual portaveu del partit al Parlament Europeu (PE), Dolors Montserrat, serà la candidata per a les eleccions europees del 9 de juny.

Ho ha dit aquest divendres 3 de maig des del Museu Dalí de Figueres (Alt Empordà) amb Montserrat i el president provincial i número 1 per Girona a les eleccions catalanes, Jaume Veray.

"El fet que una catalana encapçali la nostra llista al Parlament Europeu acredita que el Partit Popular del conjunt d'Espanya sap molt bé la prioritat que ha de tenir Catalunya a les nostres conviccions", ha afegit.

"Espanya no avala les vergonyes de Sánchez"

En la seva intervenció, Montserrat, ha assegurat que enviarà un "missatge fort a Europa que Espanya no avala les vergonyes" del president del Govern, Pedro Sánchez.

"Tenim un gran país que és Espanya, però tenim un pèssim govern", ha assegurat, abans d'agrair la confiança atorgada pel partit i ha dit que treballaran "dur per defensar els espanyols i els catalans a Europa".

"El que defensarem és que no donarem privilegis a pròfugs que l'únic que volen és continuar al poder com és Puigdemont i Sánchez", ha lamentat.

"Desafiaments i responsabilitat"

Alhora, ha recordat els seus últims cinc anys com a eurodiputada, en què hi ha hagut molts "desafiaments", com la pandèmia, la crisi energètica, la inflació i la guerra d'Ucraïna.

Segons Montserrat, el PP sempre ha "respost amb molta responsabilitat" i ha defensat els agricultors, els pescadors i els ramaders a Europa.

Ha explicat que presentaran una “candidatura que va més enllà del Partit Popular, una candidatura oberta a la societat catalana i espanyola”, que comptarà amb dones i homes amb experiència.