Llista oficial de Ciutadans per a les Eleccions 12M

Cs presenta la llista per al 12M i l'objectiu que espera aconseguir amb ella

Critica que el PP de Feijóo "és tou amb el separatisme"

El president de Cs a Catalunya i candidat a les eleccions catalanes, Carlos Carrizosa, ha sostingut que Cs és l'únic partit que garanteix que no es tornarà al procés ni a investir un "president separatista".

En declaracions a periodistes aquest dimecres després de presentar la llista a les eleccions, Carrizosa ha dit que Cs vol donar veu als catalans que se senten "tractats com a ciutadans de segona" a Catalunya.

"Nosaltres no oblidem, ni perdonem, ni volem perdonar aquells que no han demanat perdó", ha sostingut en referència a la Llei d'Amnistia, la qual ha equiparat amb la proposta de referèndum del president de la Generalitat, Pere Aragonès, perquè segons Canyoses totes dues són fórmules que trenquen la convivència a Catalunya.

Alejandro Fernández i Illa

Alhora, ha criticat que el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, "és tou amb el separatisme" i que --textualment-- no volia nomenar un candidat perquè vol ser amable amb l'independentisme.

En aquest sentit, ha afirmat que el PP va nomenar el líder del PP català, Alejandro Fernández, com a candidat "perquè quan li convingui al senyor Feijóo puguin fer-li un Vidal-Quadras" i canviar-lo quan li convingui, segons ell.

Preguntat per si faria president al líder del PSC, Salvador Illa, ha apuntat que abans hauria de saber a què Illa investigaria, si a qui parlava en castellà a les últimes campanyes "o el senyor Illa que deia no amnistiarem i han amnistiat".

Candidatura al 12M

Cs ha presentat aquest dimecres oficialment la llista dels seus deu primers candidats a les catalanes, encapçalada per Carlos Carrizosa.

La diputada al Parlament Marina Bravo serà la número dos, seguida de David Andrés, i de la també diputada Noemí del Carrer, que ocuparà el quart lloc.

El número cinc de la candidatura serà José María Cano; el sis José Luis de la Rosa; seguit de Miguel García; Kevin Romero; Sonia Reina, i Cristina de Pelegrí, que ocuparà el desè lloc.