La número 2 de la CUP per Barcelona a les eleccions catalanes, Laura Vega.

La CUP critica que les polítiques de Junts i el PSC han portat a la ''desesesperança''

Així ho ha retret la número 2 per Barcelona per al 12M, Laura Vega, en un acte a Vilanova i la Geltrú

La número 2 de la CUP per Barcelona a les eleccions catalanes, Laura Vega, ha criticat aquest dimarts que les polítiques de Junts "fetes de la mà amb els socialistes" han portat Catalunya a la desesperança.

Ho ha dit en un acte a Vilanova i la Geltrú (Barcelona), en què també han participat els 3, 7 i 9 per Barcelona Pilar Castillejo, Susana Moreno i Òscar Mendoza, informa la CUP en un comunicat.

Vega ha afirmat que les polítiques de Junts i els socialistes porten turistes a ofegar les ciutats i ha instat el candidat de Junts al 12M, Carles Puigdemont, a decidir “si vol vendre el país al PSC o sumar-se per construir una República”.

També ha assenyalat: "No es construeix un país venent-lo al millor postor, tampoc abaixant els impostos als més rics, impostos que sostenen la sanitat, l'educació, les estructures públiques que garanteixen els drets".

Per això, ha exigit a Puigdemont que clarifiqui si el seu partit seguirà votant al costat dels socialistes contra les propostes de la CUP al Parlament: “Hem vist com impedien la Renda Bàsica Universal o la distribuïdora pública mentre aposten pel Hard Rock”.