El diputat de la CUP, Carles Riera atén els mitjans de comunicació abans d'una manifestació propalestina, davant del Palau Robert, el 21 d'octubre del 2023

La CUP prendrà les mesures ''oportunes'' després de la informació de l'espionatge amb Pegasus

El candidat per Girona al 12M lamenta que "és la tònica de sempre d'aquest Estat espanyol que utilitza tots els recursos que té per espiar la dissidència, per espiar l'independentisme rupturista"

El candidat de la CUP per Girona a les eleccions catalanes, Dani Cornellà, ha advertit aquest dissabte que prendran les mesures "oportunes" després de les informacions de l'espionatge amb Pegasus al diputat al Parlament Carles Riera.

"Emprendrem les mesures que es creguin oportunes", ha reivindicat Cornellà en declaracions als mitjans a Girona durant una concentració a Girona contra la sobreexplotació de rius i aqüífers.

"Res nou"

Cornellà no veu "res de nou" en aquestes noves informacions, ja que ha assegurat que se sabia que diputats de la CUP havien estat espiats.

"És la tònica de sempre d'aquest Estat espanyol que utilitza tots els recursos que té per espiar la dissidència, per espiar l'independentisme rupturista", ha afegit.

A més, ha dit que la formació continuarà "en la línia del que ja s'ha fet fins ara en altres casos" per denunciar el que ha definit com a intromissions a la vida política de la CUP.