Dolors Montserrat, a l'acte de dijous passat 23

Dolors Montserrat critica que el PSOE ''abandona'' els espanyols que viuen a Europa

Assegura que la prioritat dels socialistes és "abraçar Puigdemont"

La candidata del Partit Popular (PP) a les eleccions catalanes, Dolors Montserrat, ha acusat el PSOE d'"abandonar els espanyols a Europa per abraçar el pròfug", en al·lusió a l'expresident de la Generalitat i candidat de Junts+ a presidir la Generalitat, Carles Puigdemont, i s'ha compromès a defensar la igualtat entre espanyols a la UE.

Així es va pronunciar dijous passat 23 de maig, a l'últim gran acte de precampanya a Barcelona, juntament amb el president del partit, Alberto Núñez Feijóo; el president del PP català, Alejandro Fernández; el president del PP de Barcelona, Manu Reyes, i el regidor popular a l'Ajuntament de Barcelona, Daniel Sirera.

"D'Espanya no riu ningú, ni Puigdemont ni Sánchez", va voler deixar ben clar l'eurodiputada i candidata popular, que també va voler assenyalar que després de les eleccions europees el PSOE negociarà un referèndum amb els independentistes.

Montserrat va aprofitar igualment la seva intervenció per acusar el PSOE de fabricar crisis diplomàtiques, ha titllat d'irresponsable el president del Govern, Pedro Sánchez, i al fil va afegir que els espanyols ja no es creuen el relat del Govern. "Ni Sánchez és l'Estat ni Begoña (Gómez) la seva institució ni el PSOE va guanyar les eleccions", va deixar anar en la seva intervenció.

El Partit Popular europeu va ser el vencedor en els darrers comicis, celebrats entre el 23 i el 26 de maig 2019. Amb Manfred Weber al capdavant, van obtenir un total de 187 escons, pels 147 dels socialistes. Els grans vencedors dels últims comicis, però, van ser Renovar Europa.

Fernández: "Compliré amb allò promès"

La campanya de les eleccions europees s'ha engegat menys de 2 setmanes després de la celebració de les eleccions al Parlament de Catalunya, el 12 de maig passat.

En aquests comicis, un dels grans vencedors va ser el PP i el seu número 1, Alejandro Fernández, també va intervenir a l'acte, deixant ben clar, una vegada més, que complirà el que va prometre durant la campanya de les catalanes. "Si Sánchez i Illa mantenen els seus pactes amb ERC i Puigdemont, amb el partit socialista ni a cobrar una herència", va advertir al seu parlament el polític de Tarragona.