Canyosa, en una intervenció parlamentària

La duríssima crítica de Carlos Carrizosa a la direcció del Partit Popular

Ciutadans i els de Núñez Feijóo havien estudiat la fórmula per concórrer junts a les eleccions al Parlament del 12 de maig

El líder de Ciutadans a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha acusat el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, d'estar buscant un candidat a les eleccions al Parlament del diumenge 12 de maig "còmode" per al candidat de Junts i expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont.

"Feijóo ja no ha decidit el candidat perquè està buscant la manera d'imposar-ne un de còmode per a Puigdemont, tipus el senyor González Pons que parlava amb ell en la intimitat", ha afirmat el dirigent taronja en un missatge en el seu perfil de X.

Després del fracàs de les negociacions entre Cs i PP per concórrer junts a les eleccions catalanes, Carrizosa ha assegurat que "Catalunya no es mereix més traïcions", i ha subratllat que Cs és l'únic partit lleial al constitucionalisme, segons les seves paraules.

Negociacions trencades

Cal tenir en compte que Ciutadans i el PP havien estudiat la manera de concórrer junts als comicis del proper 12 de maig, però finalment no serà així.

De fet, la crisi al partit taronja s'ha cobrat el càrrec d'Adrián Vázquez, que va dimitir divendres passat 22 de març com a secretari general de la formació després del fracàs de les converses.

Populars i Cs també haurien sondejat la possibilitat d'anar junts a les eleccions europees del juny.