El president del partit PP Alberto Núñez Feijóo durant un míting del PP, a l'Hospitalet de Llobregat, el 10 de maig del 2024, a Barcelona

Feijóo demana el vot als electors de Vox i Cs: ''Avui Cs és el PP de Catalunya''

El líder del PP també reivindica la confiança de ""

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha demanat aquest divendres el vot dels socialistes i nacionalistes desencantats, així com de l'electorat de Vox i de Cs, al·legant que “avui Cs és el PP de Catalunya”.

Feijóo ha reclamat el vot dels "que van donar la victòria a Ciutadans l'any 2017 a Catalunya", a l'acte final de campanya dels populars a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), amb el candidat a les catalanes, Alejandro Fernández ; la secretària general del partit, Cuca Gamarra, i la regidora a la ciutat Sònia Esplugas.

"Li demano el vot a aquells rebels, a aquells valents, a aquells que van portar la il·lusió, a aquells que van despertar la il·lusió de tot Espanya quan vam veure l'excel·lent resultat de Ciutadans a Catalunya", ha afegit, alhora que ha assegurat que no els defraudaran mai perquè, textualment, ja són a casa.

També s'ha dirigit als votants de Vox perquè saben que el PP "és el lloc apropiat per als vots", ja que, segons ell, els populars tenen experiència de govern, de gestió de serveis públics i de creació d'ocupació.

Socialistes i nacionalistes

En aquest sentit, ha cridat a concentrar el vot perquè Fernández tingui un bon grup parlamentari, apel·lant a aquells que han votat pels socialistes en un passat i no volen que el seu vot "afavorirà una altra vegada el separatisme".

"Li demano el vot també als que alguna vegada van votar el nacionalisme de bona fe i s'han adonat que el nacionalisme realment era la disfressa del separatisme i era realment l'autor del procés", ha asseverat.

A més, ha instat a votar el PP perquè "cap català perdoni la malversació de diners públics" i ha carregat contra el PSC, que al seu parer diu que és el canvi quan és el partit que governa més ajuntaments i diputacions a Catalunya.

Ha reivindicat que el vot als populars aquest 12 de maig és "l'únic resultat en què es fixarà Sánchez".

Per la "Catalunya completa"

Feijóo ha erigit l'opció del PP com la defensa d'una Catalunya catalana, espanyola i europea: "Votem diumenge per la Catalunya completa."

"Perquè Catalunya i Espanya no la decideixin entre dos, ni se la reparteixin entre dos", ha recalcat, en al·lusió implícita a l'expresident de la Generalitat i candidat de Junts+, Carles Puigdemont, i al president del Govern, Pedro Sánchez.