El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, durant un acte de campanya electoral del PP

Feijóo veu contradictori Illa: ''Al matí t'abraça, a la tarda t'empeny''

Reivindica Montserrat i Fernández, que "barallaran" a Europa i Catalunya

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha acusat aquest divendres el candidat socialista a les eleccions, Salvador Illa, de contradir-se i ha qüestionat la seva capacitat de governar: "Però realment el senyor Illa, que al matí t'abraça, per la tarda t'empeny ia la nit t'insulta, pot ser el president de la Generalitat?"

Se l'ha retret en un míting del partit a Mataró (Barcelona) amb el candidat Alejandro Fernández; el president del PP de Barcelona i número 2, Manu Reyes, i l'11, Cristian Escribano.

"Però com es pot contradir tant un polític en tan poques hores?", ha criticat, després d'assegurar que Illa al matí demana el vot als constitucionalistes ia la tarda proposa pactar amb independentistes.

També ha carregat contra el president del Govern, Pedro Sánchez, que "només és compatible amb qui li dóna el que ell vol i és incompatible amb la veritat" perquè ha assegurat que és qui deia que no pactaria amb l'independentisme, Bildu ni Podem.

"Senyor Sánchez, no som serfs, som ciutadans lliures i iguals", ha clamat Feijóo. Ha titllat l'ambició de Sánchez d'il·limitada i l'ha culpat de pretendre "arraconar el dissident", com ha afirmat que ja van fer els independentistes.

El dirigent dels populars ha destacat que ser del PP a Catalunya no és fàcil: “Si no ets valent, el millor que pots fer estant a Catalunya és militar al PSC”.

Ha dit que queda una setmana de campanya valdrà per quatre anys, i ha cridat a votar el PP perquè és el vot "que més incomoda el 'sanxisme' i l'independentisme.

"El vot de Catalunya és rebel·lar-se també contra la frivolitat, es digui Puigdemont o es digui Sánchez és frivolitat", ha afegit.

A més, ha manifestat el seu orgull perquè la directora de campanya, Dolors Montserrat, sigui el cap de llista a les eleccions europees, com ell mateix ha anunciat aquest divendres.

"Em sento molt orgullós que Dolors Monserrat no tingui por de la veritat i que denunciï les mentides de l'independentisme i del 'sanxisme'", ha celebrat.

Ha reivindicat la figura de dos catalans, Montserrat i Fernández, que "barallaran" pel conjunt d'Espanya des d'Europa i Catalunya, respectivament.