El candidat del PP a les eleccions catalanes, Alejandro Fernández, en la compareixença després de conèixer els resultats

Fernández celebra la gran remuntada del PP, que passa a ser quarta força del Parlament

El dirigent popular ha recordat l'autocrítica que van fer després dels resultats anteriors, que havien estat negatius

"El renéixer del PP català: resiliència política i nous horitzons"

Després d'anys de mals resultats, el Partit Popular de Catalunya ha emergit amb força. Després de saber el resultat de les eleccions catalanes, el candidat dels populars, Alejandro Fernández, va celebrar el ressorgiment del partit com la quarta força política a la comunitat, obtenint 15 escons, un augment significatiu de 12 escons respecte a les eleccions anteriors.

Fernández no va passar per alt el difícil camí recorregut, esmentant que “fa tres anys vam tocar fons, però vam saber reaccionar”. Va reconèixer l'esforç col·lectiu del partit i va agrair als seus companys per contribuir a aquest èxit, destacant també el lideratge nacional d'Alberto Núñez Feijóo com a element clau en aquesta nova etapa de recuperació.

L'escenari polític català ha experimentat canvis significatius, amb la desaparició de Ciutadans del Parlament català, fet que ha portat Fernández a dirigir un missatge d'esperança als votants d'aquesta formació. Els va instar a no perdre la il·lusió i la confiança, comprometent-se a defensar els seus principis i valors al Parlament.

L'alegria de la Dolors Montserrat

D'altra banda, Dolors Montserrat, directora de campanya i candidata a les eleccions europees pel PP, va proclamar el retorn del partit com “el partit de referència de la Catalunya assenyada, la que creu en la convivència”. Va destacar que aquest ressorgiment és un reflex del cansament de la societat catalana davant la decadència provocada pel procés , assenyalant que el PP està més fort que mai per atendre les necessitats dels catalans i garantir la convivència i el compliment de la llei per a tots.

El missatge del PP és clar: seran fidels al mandat dels seus votants i treballaran incansablement per augmentar el suport social. El compromís de la formació és construir un futur sòlid basat en la resiliència política i el servei als interessos de Catalunya i de tots els seus ciutadans.