El president del PP català, Alejandro Fernández (i), i el president del Partit Popular i candidat a la Presidència del Govern, Alberto Núñez Feijóo

Fernández: La gran proposta de Junts ''és el canvi de domicili del seu líder''

El líder del PP català ha ironitzat l'anunci de l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont d'haver deixat la residència a Waterloo (Bèlgica) per traslladar-se al Vallespir francès

El candidat del PP a les eleccions catalanes, Alejandro Fernández, ha retret irònicament a Junts que la seva proposta més notable "és el canvi de domicili del seu líder", en al·lusió a l'anunci de l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont d'haver deixat la residència a Waterloo (Bèlgica) per traslladar-se al Vallespir francès.

"Hi ha altres candidatures amb una proposta més notable aquests dies, que estan anunciant a so de bombo i platerets, és el canvi de domicili del seu líder", ha criticat en un acte dels populars a la plaça Europa a Montjuïc, a Barcelona, on s'ha fotografiat amb la resta de candidats populars.

Fernández ha reivindicat la seva candidatura com "la punta de llança per aconseguir un resultat històric" que els permeti ser, al seu parer, decisius en el futur de la política catalana.

"La millor" candidatura

Fernández ha defensat que la candidatura del PP és "la millor de totes" les que es presenten a les eleccions del 12 de maig i ha assegurat que és una candidatura que està preparada per governar.

"És una candidatura, i és molt important recordar això a la Catalunya actual, del sí davant de la cultura del no a tot que ha impulsat l'esquerra a Catalunya amb la complicitat de Junts", ha afegit.

També ha aclarit que des del PP només diuen 'no' "als projectes que divideixen, els projectes que destrueixen la convivència entre les persones" com, segons ell, el 'procés' i l'amnistia.