El candidat del PP a les eleccions catalanes, Alejandro Fernández

Fernández reivindica l'oportunitat d'acabar amb el 'procés' i el 'sanchisme' el 12M

El candidat del PP a les eleccions catalanes lamenta que tots dos conceptes "s'han convertit en el mateix"

El candidat del PP a les eleccions catalanes, Alejandro Fernández, ha reivindicat aquest diumenge l'oportunitat d'acabar amb el 'procés' i "el sanxisme" a les urnes el 12 de maig.

"Ara tenim l'oportunitat, aquesta oportunitat que feia tants anys que esperàvem i que feia la sensació que no arribava mai", ha declarat en un acte després d'una trobada amb afiliats a Sabadell (Barcelona).

Ha reiterat que, si tenen la "clau de la política catalana, s'acabarà el procés" i iniciaran una nova etapa, que no serà senzilla.

"Serà l'inici del final del sanxisme, perquè sanxisme i procés s'han convertit en el mateix", ha afegit.

"Expulsió d'estrangers multireincidents"

Alhora, ha defensat "l'expulsió d'estrangers multireincidents", després d'expressar la percepció d'inseguretat ciutadana.

"Qui vingui a Catalunya, qui vingui a Espanya a treballar, a guanyar-se honradament la vida ia respectar el nostre ordenament jurídic, són benvinguts", ha puntualitzat.

Al seu parer, "el bonisme 'progre' que ha presidit durant aquests anys Catalunya és un pol d'atracció per a la delinqüència".

Ha recordat que la proposta del PP passa per "dignificar els agents de l'ordre" i la policia i donar-los els recursos que necessitin sense prejudicis, ha dit textualment.