El candidat de Vox a les eleccions catalanes, Ignacio Garriga, davant la Prefectura Superior de Policia Nacional a Catalunya

Garriga culpa independentisme i PSC del futur ''incert'' de la classe mitjana

Ho ha dit en un acte juntament amb el Sindicat Solidaritat a l'Hospitalet de Llobregat amb motiu de l'1 de maig

El candidat de Vox a les eleccions catalanes, Ignacio Garriga, ha afirmat aquest dimecres que “el futur de les classes mitjanes i populars és més incert que mai” per culpa de l'independentisme i el PSC.

Ho ha dit en un acte amb el Sindicat Solidaritat a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) amb motiu de l'1 de maig, en què criticat "una ofensiva contra tot aquella que generava prosperitat".

Ha assegurat que independentistes i socialistes "assetgen el sector primari promovent pactes verds europeus" i que també busquen, textualment, destruir el sector turístic.

A més, creu que les polítiques impulsades en els últims anys "han dinamitat tots i cadascun dels ressorts que feien que la societat fos forta i pròspera".

Per això, ha demanat que a les properes eleccions els catalans protagonitzin una "rebel·lió del sentit comú" que digui prou a les mesures que s'han promogut fins ara.