El quantitat de Vox a les eleccions catalanes, Ignacio Garriga, al míting de final de campanya a la plaça Artós de Barcelona, aquest divendres

Garriga demana el vot per a Vox davant la ''inseguretat del separatisme i socialisme''

El candidat de Vox al 12M ho ha expressat en un darrer míting, amb el líder del partit, Santiago Abascal

El candidat de Vox a les eleccions catalanes, Ignacio Garriga, ha demanat el vot per a Vox per tornar la seguretat a Catalunya "enfront del model d'inseguretat i degradació dels barris del separatisme i socialisme".

Ho ha dit aquest divendres al míting final de Vox pel 12M a la plaça Artós de Barcelona, que ha congregat unes 300 persones i ha comptat amb la presència del president del partit, Santiago Abascal, on ha cridat a sortir diumenge”. en defensa pròpia, a defensar els barris i la seguretat, ia defensar Catalunya i Espanya”.

Garriga ha explicat que tanquen la campanya a la plaça Artós perquè, en les seves paraules, ha estat símbol de la resistència davant l'independentisme: "Som aquí perquè aquí es va iniciar aquesta rebel·lió contra aquells que us volien fer sentir estrangers a la vostra pròpia terra".

Ha afirmat que Vox seguirà defensant el mateix discurs dilluns després de les eleccions, i ha dit textualment que no es mouen per electoralisme sinó per "principis, per seguir lluitant malgrat els insults i les campanyes de demonització".

Ha advertit del missatge d'altres candidats com el del PSC, Salvador Illa, "que s'hi passeja disfressat de Partit Socialista però és un partit separatista més" i l'ha instat a apartar-se perquè, segons ell, no confronten l'independentisme.

La rellevància de Garriga a Vox, a l'alça

Garriga va néixer l'11 de gener del 1981 a Barcelona. Es va graduar en Dret per la Universitat de Barcelona i posteriorment va fer estudis de postgrau en Comerç Exterior i Direcció d'Empreses. La seva trajectòria política va començar a Vox, on ha estat un dels referents del partit a Catalunya ia nivell nacional, participant en debats sobre temes com ara immigració, unitat d'Espanya i polítiques econòmiques.

A les eleccions generals de novembre de 2019, Ignacio Garriga va ser elegit com a diputat per la circumscripció de Barcelona, convertint-se així en un dels primers representants de Vox al Congrés dels Diputats per Catalunya.

El discurs polític s'ha centrat en la defensa de valors conservadors, el rebuig a l'independentisme català i la promoció de polítiques que considera necessàries per enfortir la identitat espanyola i la unitat del país. Garriga ha estat reconegut per la seva capacitat per comunicar les propostes de Vox en diferents mitjans i per la seva participació activa a la sorra política, consolidant-se com una figura rellevant dins del partit en el context català i nacional.