Pancarta d'una persona contrària a l'avortament ratllada

El Govern prohibeix als antiavortistes que es manifestin davant de les clíniques

La distància haurà de permetre que les pancartes, cartells i proclames de la protesta 'no siguin visibles ni audibles des dels accessos als centres'

La Conselleria d'Interior de la Generalitat ha ordenat que les protestes antiavortistes convocades per l'associació 40 Dies per la Vida es facin a una "distància suficient" de les clíniques d'interrupció de l'embaràs.

Les fonts han afegit que la resolució, avançada aquest dilluns pel diari ' Ara ', es va enviar a l'associació dissabte en resposta a la seva comunicació de concentracions.

La resposta d'Interior estipula que les protestes han de ser a una distància que permeti que els manifestants "no puguin exercir control visual sobre les persones que accedeixen als centres".

També aclareix que la distància haurà de permetre que les pancartes, cartells i proclames de la protesta "no siguin visibles ni audibles des dels accessos als centres".

L'associació ha convocat protestes davant de tres clíniques diferents de Barcelona en diferents jornades fins al 24 de març.