Illa parlant

Illa (PSC) anuncia avenços amb el Govern per als Pressupostos del 2024

A l'esdeveniment precongressual del PSC 'Ara toca prosperitat' a Sabadell, Illa proclama haver aconseguit fites clau, inclòs el compliment de demandes socialistes per als comptes del 2023

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha afirmat aquest dissabte que els socialistes estan en "negociacions avançades" amb el Govern per als Pressupostos de la Generalitat del 2024, i ha donat per complertes les seves condicions per als comptes del 2023.

En la seva intervenció a la jornada precongressual del PSC 'Ara toca prosperitat' a Sabadell (Barcelona), Illa ha donat per complert el "paquet essencial" de les peticions dels socialistes.

Es tracta de l'acord per a la construcció de la B-40 entre Sabadell i Terrassa (Barcelona); la "posició" del president de la Generalitat, Pere Aragonès, davant del complex turístic del Hard Rock, i la situació de les negociacions sobre l'ampliació de l'Aeroport de Barcelona-El Prat.

"Ho fem pensant al país, a la prosperitat. Que el país no pagui els trossos trencats d'un Govern que ha perdut ja fa força mesos el pas", ha reclamat.

Illa ha assegurat que cal apostar en infraestructures, destacant que els socialistes volen que l'Aeroport de Barcelona-El Prat "continuï estant entre els 6 més importants d'Europa" amb l'ampliació de la pista que, segons ell, permetria més arribades de vols internacionals.