La secretària general de Podem, Ione Belarra (i), i la secretària Política de Podem i candidata del partit a les eleccions europees, Irene Montero (d), durant una reunió del Consell Ciutadà Estatal de Podem

Irene Montero carrega contra les empreses espanyoles que ''renten la cara'' Milei

La candidata de Podem a les europees critica que "la democràcia no els importa res. Només els importa fer negoci"

La candidata de Podem a les eleccions europees, Irene Montero, ha carregat contra les grans empreses espanyoles que aquest dissabte s'han reunit a l'Ambaixada d'Argentina a Madrid amb el president Javier Milei, coincidint amb la visita per assistir a una convenció política de Vox , per "rentar-li la cara" al mandatari que ha qualificat de "sinistre i reaccionari".

"Volem lamentar que les grans empreses del nostre país estiguin avui rentant-li la cara a un personatge tan sinistre com Milei", ha assenyalat Montero aquest dissabte en declaracions als mitjans en arribar a l'acte 'Les cases són per viure', que ha acollit l'Espai Rastre.

A parer seu, la presència d'aquestes empreses espanyoles a les quals, segons ha dit, Milei "ha convocat" mostra que "la democràcia no els importa res. Només els importa fer negoci i creiem que aquest és també un problema democràtic de primer ordre al nostre país", ha manifestat.

Així mateix, la també exministra d'Igualtat ha comparat el president argentí amb Abascal i amb la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, per dur a terme "polítiques d'odi".

"Volem recordar que a Espanya, Milei no només és Abascal. Milei és també Ayuso, i les polítiques que fan són polítiques que no tenen res a veure amb la llibertat. Són polítiques de violència i polítiques d'odi", ha criticat.

Tot i que Milei no té previst reunir-se amb el Rei ni amb el president del Govern, Pedro Sánchez, sí que ha mantingut una trobada amb empresaris espanyols i, a més, demà donarà suport a la convenció 'Europa Viva 24' a la formació de Santiago Abascal al Palau de Vistalegre a què també acudiran càrrecs, afiliats i simpatitzants i figures rellevants del seu espai polític com la diputada de l'Assemblea Nacional de França i candidata a la presidència de la República, Marine Le Pen, i el president de Chega i diputat portuguès, André Ventura.