El president d'ERC, Oriol Junqueras, ofereix declaracions als mitjans de comunicació durant una manifestació convocada per UGT i CCOO pel Dia del Treballador

Junqueras: ERC contribueix al ''mínim atur dels últims 15 anys''

Ho ha declarat abans de la manifestació del Dia del Treball l'1 de maig a Barcelona

El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha destacat aquest dimecres que el Govern d'Esquerra "ha contribuït que hi hagi la mínima atur dels darrers 15 anys".

Ho ha declarat abans de la manifestació del Dia del Treball l'1 de maig a Barcelona, amb el president de la Generalitat i candidat d'ERC a la reelecció, Pere Aragonès.

A la manifestació també hi han assistit ERC el conseller d'Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent; la consellera de Territori, Ester Capella, i la consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge.

Junqueras també ha destacat que l'Executiu liderat pels republicans ha contribuït que hi hagi un "rècord històric d'exportacions, rècord històric d'inversió, rècord històric d'ocupació i rècord històric d'ocupació femení".

Ha cridat a omplir les urnes de vots a ERC a les eleccions catalanes perquè són "els que poden garantir la justícia i la prosperitat de Catalunya".