Jordi Turull

Jordi Turull, a l'UCI després de patir un infart

El polític independentista estava duent a terme una sèrie de reunions pel territori durant el matí i era a Sant Feliu de Llobregat quan va començar a sentir-se indisposat

Jordi Turull, secretari general de Junts, ha estat traslladat a l'UCI de l'Hospital de Bellvitge aquest dilluns a la tarda després que l'hagin operat després de patir un infart.

Fonts coneixedores han assegurat que l'operació ha anat “bé” i han celebrat que els metges hagin pogut actuar a temps.

Les mateixes fonts han assegurat que el tabac és un dels motius que poden provocar l'infart, atès que és un factor de risc cardiovascular, entre d'altres.

El polític independentista estava duent a terme una sèrie de reunions pel territori durant el matí i era a Sant Feliu de Llobregat quan va començar a sentir-se indisposat, segons ha detallat ElNacional.cat i ha confirmat Junts.

Jordi Turull és reconegut pel seu destacat paper com a líder en el moviment independentista català i la seva prominent posició com a Secretari General de Junts.

Aquest incident també ressalta la importància de la salut i el benestar dels líders polítics, que enfronten una càrrega considerable de responsabilitat i estrès en l'exercici de les seves funcions.

S'espera que els propers dies s'ofereixi més informació sobre l'estat de salut de Jordi Turull i sobre la seva recuperació.

Mentrestant, l'esdeveniment serveix com a recordatori de la fragilitat humana i la necessitat de cuidar la salut en tot moment, fins i tot enmig de la intensa activitat política.