Lluïsa Moret alcaldessa de Sant Boi

Lluïsa Moret: 'Sí val la pena seguir per tenir un govern progressista'

L'alcaldessa de Sant Boi ha participat aquest dijous a l'acte de campanya de Salvador Illa amb Pedro Sánchez

Amb un poliesportiu ple a revosar l'alcaldessa ha participat obrint l'acte de campanya que en aquesta ocasió se celebrava al municipi, Sant Boi de Llobregat, en qualitat de Primera Secretària dels socialistes catalans.

També hi ha compartit escenari amb el president del govern Pedro Sánchez i el candidat a la presidència de la Generalitat pel PSC, Salvador Illa.

La visita del president Sánchez ha generat molta expectació a la comarca del Baix Llobregat un feu que a les darreres eleccions municipals va tornar a tenyir-se de vermell encara que moltes alcaldies no es van veure reforçades per la majoria absoluta de la legislatura 2019-2023 i van haver d'anar al pacte amb altres forces polítiques visagra.

A la seva entrada, el president Pedro Sánchez ha estat rebut amb una gran calida ovació per part dels assistents, militants, simpatitzants, votants i càrrecs del PSC, que han arribat als 1.000 segons els organitzadors. Tots s'han mogut al ritme de la cançó “seguiré” i han entonat un crit uníson de “president, president” reconeixent així la presència de Sánchez.

"Som la comarca, la del Baix Llobregat, exemple de respecte i diversitat", ha afirmat Moret durant la seva intervenció. En diverses ocasions s'han pogut escoltar crits de “Illa, President”, “Illa President” en diverses ocasions de la intervenció de Moret.

Humanitzant la política es dóna resposta a les necessitats de la gent

En paraules de Moret: “només humanitzant la política podem donar resposta a les necessitats dels ciutadans i les ciutadanes. Mostrar-se humà és un símbol de valentia i coratge. Un símbol d'honradesa”.

Afegint després “volem formar part d'aquesta gran majoria. Estem farts de la política del bloqueig i volem la política útil centrada a millorar la vida de la gent”.

Entre aquestes coses que han millorat la vida de la gent ha citat l'alcaldessa de Sant Boi "les obres de la B25" de què ha dit que és "una gran infraestructura de país". Una obra “que estava parada fa més de 12 anys parada pel govern de Mariano Rajoy ”.

Ha emfatitzat Moret dirigint-se al President Sánchez "si val la pena seguir, si val la pena tenir un govern progressista a Espanya perquè transforma la vida de la gent". Una afirmació que ha aconseguit els aplaudiments dels presents.

"Venim d'un govern que durant deu anys ho ha paralitzat tot. Volem iniciar aquesta nova etapa de la tercera transformació que ens parla Salvador Illa, des d'unir i servir i tenir serveis de qualitat", ha sentenciat.