Dolors Montserrat - Puigdemont

Montserrat demana el vot per al PP a les europees per frenar la Llei d'Amnistia

Ha acusat Pedro Sánchez de lliurar la governabilitat i la igualtat de tots els espanyols "per només set vots"

El cap de llista del PP a les eleccions europees, Dolors Montserrat, ha defensat que "necessitem un Partit Popular fort a Europa perquè serà clau per frenar la infame Llei d´Amnistia". "No hi ha res més radical, ni més extrem, ni més ultra a Europa que lliurar la governabilitat i la igualtat de tots els espanyols a un pròfug de la justícia", ha denunciat en al·lusió a l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont.

Així ho ha manifestat en declaracions als mitjans a Torrevella (Alacant) un dia després de l'aprovació definitiva al Congrés de la Llei d'Amnistia, contra la qual han anunciat recursos d'inconstitucionalitat els governs autonòmics encapçalats pel PP com el de la Comunitat valenciana.

Montserrat ha afirmat que escollir el PP el 9J suposa "un doble vot" per "solucionar els problemes reals de la gent a Europa, però també defensant l'Estat de Dret, la llei a Europa". És una cosa que ha relacionat amb la Llei d'Amnistia, "que ens fa desiguals a tots i cadascun dels espanyols i només dóna privilegis i impunitat a uns quants".

En aquesta línia, ha acusat el president Pedro Sánchez de lliurar la governabilitat i la igualtat de tots els espanyols "per només set vots", mentre s'ha preguntat si algú s'imagina el president de França o el canceller d'Alemanya fer el mateix.

Per contra, la candidata ha trucat a tots els ciutadans que van votar el president de la Generalitat, Carlos Mazón, a les eleccions del 28M, o el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, el 23J que "tornen a aglutinar el seu vot a el Partit Popular". "Nosaltres farem de dic de contenció i fre a aquesta infame Llei d'Amnistia que ens fa desiguals a tots els espanyols", ha promès.

D'altra banda, també ha alertat d'algunes de les propostes que el grup popular impulsarà, i una és treballar per la salut mental, cosa que veu necessària davant l'"abandonament" dels joves per part del Govern. "Hem de cuidar l'Europa de les persones, l'Europa de les famílies, on estan asfixiades a impostos, on la cistella de la compra està elevadíssima", ha manifestat, i s'ha compromès a "continuar baixant els impostos com està fent el president Carlos Mazón".