Puigdemont, en una intervenció dimarts passat 26 de març

El nom de la candidatura de Puigdemont per a les eleccions al Parlament

Integra 7 partits més petits més i vol anar "més enllà de les sigles", segons han explicat aquest 27 de març

La candidatura encapçalada per l'eurodiputat i expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, per a les eleccions al Parlament del proper diumenge 12 de maig es dirà Junts+ Puigdemont .

Junts ha dit aquest dimecres 27 de març, mitjançant un comunicat, que la voluntat de la candidatura és afrontar una nova etapa “incorporant perfils i suports provinents de diferents sectors”.

També ha afirmat que l'objectiu és “recuperar la força de la unitat i tornar als ciutadans la confiança en les institucions catalanes”.

Dimarts 26 passat, Puigdemont va signar a Perpinyà l' Acord del Vernet juntament amb 7 formacions més petites per liderar una candidatura més enllà de les sigles de Junts: Joventut Republicana, Verds-Alternativa Verda, Reagrupament, Acció per la República, Estat Català, Moviment d'Esquerres de Catalunya (MESCat) i Demòcrates.

Per ell, l'acord amb aquests partits demostra la voluntat de Junts de sumar per “construir un projecte que governi, però que lideri, i que ho faci sense deixar cap carpeta de banda i sense sortir renunciat de casa”.