El president del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo

El PP contesta al Govern: ''La nostra tasca no és fer oposició a Milei''

han reaccionat així a la decisió del Govern de demanar el seu suport davant les paraules del dirigent argentí

El PP contesta al Govern: "La nostra tasca és fer oposició al president d'Espanya, no a l'Argentina"

MADRID, 19 maig. (EUROPA PRESS) -

El PP ha respost al Govern que la seva tasca "és fer oposició al president d'Espanya, no al de l'Argentina", i l'ha acusat de pretendre "que Milei mobilitzi l'electorat que ja no convenç el Govern".

Fonts del PP han reaccionat així a la decisió del Govern de trucar a consultes 'sine die' a l'ambaixadora a Argentina i demanar als grups parlamentaris el seu suport: "De l'estratègia del PSOE no participem".

"El ministre d'Exteriors, que no ens va trucar per informar-nos de la posició al Sàhara, Ucraïna, Israel o Gibraltar, truca avui perquè el PP defensi Pedro Sánchez d'unes declaracions del president argentí a qui el Govern va acusar de drogar-se", recorden les mateixes fonts.

Per al PP, "fa setmanes que Sánchez hauria d'haver donat explicacions dels casos de suposada corrupció que afecten el Govern, el partit i l'entorn personal". Segons la seva opinió, "el seu silenci genera dubtes interns, però també desconfiança a l'estranger i debilitat a les nostres posicions a l'exterior".

El PP ha explicat que fa política “en el marc de la moderació i el respecte”. "No participem de la hipèrbole discursiva que pretenen incloure els uns i els altres", ha subratllat el PP. "La nostra tasca és fer oposició al president d'Espanya, no a l'Argentina", conclou el PP.