El meteoròleg i número 2 d'ERC a les europees, Tomàs Molina, en una roda de premsa a la seu del partit amb el president d'ERC, Oriol Junqueras, i l'eurodiputada i candidata Diana Riba

Tomàs Molina mostra el full de ruta després de fitxar per ERC

Reivindica la voluntat d'aportar "calma", voluntat de diàleg i d'entesa si és eurodiputat

El meteoròleg de TV3 i número 2 d'ERC a les eleccions europees a la coalició 'Ara Repúblicas --ERC, EH Bildu, BNG i Ara Més--, Tomàs Molina, ha demanat una estratègia a Europa d'adaptació al canvi climàtic: "Caldrà que ens sentim i busquem una estratègia dins d'Europa, dins del grup europeu en què participem”.

Així s'ha expressat aquest dimarts en una roda de premsa a la seu d'ERC amb el president del partit, Oriol Junqueras, i la número 1 de la llista republicana a les europees, Diana Riba, en què s'ha presentat formalment la candidatura de Molina als comicis.

Molina ha defensat el seu pas a la política perquè creu "fermament que cal fer alguna cosa" respecte al canvi climàtic i ha subratllat la voluntat d'arribar a consensos i de buscar la força del treball en equip i per fer les coses millor.

En aquest sentit, també ha reivindicat la seva voluntat d'aportar "calma", voluntat de diàleg i d'enteniment perquè, segons ell, l'adaptació i la lluita contra el canvi climàtic s'ha de fer des de Catalunya, tot i que ha assenyalat que també cal Europa per aconseguir-ho plenament.

"D'aquí ve el meu salt a la política, perquè crec que ho hem de fer millor", ha assenyalat Molina, que ha assegurat que s'uneix al projecte amb il·lusió, però que si no surt elegit tampoc és molt rellevant per a ell, en les seves paraules .

Finalment, ha afirmat que, després de presentar-se la seva candidatura, continuarà treballant a TV3 però sense sortir en pantalla, per la qual cosa divendres passat va ser el darrer dia que va presentar la previsió del temps a la televisió pública catalana.