Jose Luis Rodríguez Zapatero ha lloat la feina de Salvador Illa

Zapatero: 'Salvador, vindré a la campanya a demanar el vot'

Molt afectuós s'ha mostrat en el seu discurs l'Ex President del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero al 15è Congrés dels socialistes catalans

Per a Zapatero: les eleccions catalanes són les "més importants dels darrers 25 anys" a Espanya i ha assegurat aquest divendres que les eleccions catalanes del 12 de maig són les "més importants dels últims 25 anys a Catalunya i Espanya".

Ha afirmat que aquests comicis són una "immensa oportunitat per obrir una etapa definitiva de convivència". També ha augurat una victòria del primer secretari del PSC, Salvador Illa: "Un temps de serenitat, de calma, què bé vindrà a Catalunya!".

Per a Zapatero on es distingeix un veritable líder és des de l'oposició perquè és algú que "en lloc de criticar intenta arribar a acords i aquí és on nivell polític" és "a l'oposició on Salvador Illa ha demostrat que es mereix ser el President de Catalunya”.

Per això Zapatero ha dit a Salvador Illa que vindrà a "fer campanya i demanar el vot com ho vaig fer al seu dia per un tal ZP".