Laporta - Carballeda

Acord entre ONCE i el Barça per promoure l'accessibilitat del futur Camp Nou

Laporta i Carballeda signen el conveni per als propers quatre anys

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha signat aquest dijous amb el president del Grup Social ONCE, Miguel Carballeda, un conveni que uneix les dues entitats per als propers quatre anys. Aquest conveni també compta amb la signatura de la vicepresidenta institucional del Club, Elena Fort.

La finalitat és treballar conjuntament amb l'objectiu de definir un marc general i estable de col·laboració per desenvolupar elements comunicatius, físics i tecnològics que facin del nou Estadi un espai referent en matèria d'accessibilitat i igualtat per a totes les persones.

L´acte també ha comptat amb la presència de Joan Sentelles, director d´operacions de l´Espai Barça, Maite Laporta, responsable del departament de Diversitat, Equitat i inclusió, i Jordi Portabella, director de l´Àrea de Sostenibilitat, per part del FC Barcelona, i amb Enric Botí, delegat de l'ONCE a Catalunya; Àngel Àvila, subdelegat, i Maria Sierra López, vicepresidenta del Consell Territorial.

En el marc d'aquest acord, totes dues parts buscaran sempre les millors vies de col·laboració per poder desenvolupar aquells projectes que permetin una aliança estratègica entre les dues institucions, sempre amb l'acord previ corresponent, que es podrà donar de qualsevol manera que les parts puguin estimar oportuna .

Auditoria d'accessibilitat al futur Spotify Camp Nou

Com a part de l'aliança entre les dues entitats, es durà a terme una auditoria d'accessibilitat al nou Estadi, que es basarà concretament en l'assistència tècnica en accessibilitat sobre el projecte d'execució del futur Spotify Camp Nou i els seus accessos.

30 de novembre, sorteig del cupó commemoratiu del 125 aniversari

El 30 de novembre d'aquest any, el sorteig de l'ONCE tindrà com a protagonista el 125è aniversari del FC Barcelona, en forma de cupó commemoratiu, que es distribuirà pels més de 20.000 agents venedors de l'Organització.

Aquest homenatge, amb 5,5 milions de cupons, representa la voluntat d‟aquest acord en matèria d‟accessibilitat, que fusiona la missió de l‟ONCE de fer realitat els somnis de milers de persones amb discapacitat, amb la generació de llocs de treball, educació i multitud de serveis que faciliten el dia a dia; i la missió del FC Barcelona de fer del Club una organització cada cop més inclusiva i diversa i contribuir a la construcció d'una societat més justa i equitativa per a totes les persones.