Alves i Depay van coincidir al Barça i es van fer amics

Els advocats de Depay neguen que hagi pagat la fiança d'Alves

"Totes les notícies sobre això són falses. Si us plau, que tots els mitjans corregeixin", han demanat

L'advocat Sébastien Ledure ha negat que el seu representat, el futbolista neerlandès de l'Atlètic de Madrid Memphis Depay, hagi pagat la fiança d'un milió d'euros imposada al també futbolista Dani Alves, perquè aquest esperi en llibertat que es resolguin els recursos al seu condemna de quatre anys i mig per agressió sexual.

"Això és fake news . És una notícia falsa, no és cert, en absolut", va declarar Ledure a Telecinco , demanant "corregir a nivell oficial" i "en nom de l'entorn de Memphis" les informacions sobre qui va abonar els diners per treure de la presó al jugador brasiler.

Ledure treballa a Team Depay, agència de representació de l'actual davanter de l'Atlètic de Madrid i que també va jugar al PSV Eindhoven, al Manchester United, a l'Olympique de Lió i més recentment al FC Barcelona, on va coincidir amb Alves.

"Definitivament no és cert. Totes les notícies sobre això són falses. Si us plau, que tots els mitjans corregeixin", va repetir Ledure en una altra xerrada amb Infobae España . Així, l'advocat va afirmar que "ningú de l'entorn de Dani Alves va demanar a Memphis el muntant econòmic".

Dimecres 20 de març passat la justícia va fixar que l'exfutbolista brasiler podia sortir de la presó pagant la fiança, d'un milió d'euros.

A partir d'aquí es van començar a disparar les especulacions sobre qui podria pagar aquest import (i sobre quan s'abonaria).

Una de les figures sobre qui es va especular que podria assumir el cost de la sortida d'Alves va ser el pare de Neymar. Això és perquè l'empresari brasiler havia deixat a Alves els diners que va pagar a la víctima abans del judici.

Tot i això, Neymar sènior es va afanyar a dir que, una vegada l'exlateral havia estat condemnat, la situació havia canviat i que no seria ell qui assumiria el cost de la fiança.

Tot i això, dilluns passat 25 es coneixia que s'havia pagat la fiança, de manera que l'estada a la presó d'Alves acabava després de gairebé un any i dos mesos. Tot i que les primeres informacions apuntaven a Depay, ara la seva defensa ho ha desmentit.