Àngel Llàcer amb un senyal d´alerta

Àngel Llàcer, ingressat d'urgència en un hospital de Madrid

La notícia del seu ingrés a la Clínica Ruber de Madrid ha caigut com un gerro d'aigua freda per als seguidors

La tornada d'Àngel Llàcer a les nostres pantalles amb l'onzena temporada de 'Tu cara me suena' s'ha vist entelada per un preocupant motiu.

L'estimat director i actor català, que s'ha convertit en un pilar fonamental al programa com a membre del jurat, s'ha hagut d'absentar a causa de problemes de salut.

L'arrencada d'aquesta nova edició no ha estat tan triomfal com s'esperava. Tot i mantenir un sòlid 24% de quota de pantalla, el programa va registrar la seva segona pitjor dada en espectadors de mitjana, amb tan sols 2.213.000 persones sintonitzant.

Tot i això, el que més preocupa els seguidors del programa no és la valoració, sinó l'estat de salut de Llàcer.

La notícia del seu ingrés a la Clínica Ruber de Madrid ha caigut com un gerro d'aigua freda per als seguidors.

Segons va revelar en una secció de ràdio al programa de Ricard Ustrell a 'Catalunya Ràdio', l'humorista català va contreure un bacteri anomenat shigella durant un viatge pel Vietnam fa un mes.

Encara que va rebre tractament amb antibiòtics, el bacteri va persistir, manifestant-se amb símptomes preocupants com dolor abdominal, sang a la femta i febre elevada.

La situació es va tornar tan alarmant que els metges van decidir el seu ingrés hospitalari immediatament.

En paraules del mateix Llàcer: "Ho he passat molt malament. M'han donat tres antibiòtics i em fan quedar a l'hospital durant una setmana."

Aquesta notícia ha deixat en suspens els seguidors del programa, que es pregunten com afectarà l'absència de Llàcer a les futures gales de 'Tu cara me suena 11'.

La substituta ja està triada

El mateix dia en què Llàcer revelava els detalls del seu ingrés hospitalari en una emotiva entrevista telefònica, l'equip de 'Tu cara me sona 11' es trobava gravant la cinquena gala de la temporada.

Davant la impossibilitat de comptar amb Llàcer en aquesta ocasió, el programa ha pres la decisió de substituir-lo per una figura molt estimada pel públic: Silvia Abril.

Segons informa 'VerTele', la versàtil actriu i còmica ocuparà el seient del president del jurat en aquesta gala, però encara no s'ha confirmat si la seva presència serà necessària també als enregistraments de la setmana que ve.

La incertesa sobre la durada de l'absència de Llàcer afegeix un element d'intriga addicional a la dinàmica del programa.