Una parella del col·lectiu LGTBIQ+, a l'arxiu

Anunciada la primera Trobada d'Abanderats dels Pobles LGBTIQ+ de Catalunya

Amb data per al 20 de juliol, serà una iniciativa que donarà visibilitat i suport al col·lectiu LGBTIQ+ a l'àmbit rural

El proper 20 de juliol, Barcelona serà l'escenari de la Primera Trobada d'Abanderats dels Pobles LGBTIQ+ de Catalunya, una iniciativa que cerca donar visibilitat i suport al col·lectiu LGBTIQ+ a l'àmbit rural. Organitzat per Violeta LGTBIQ+ al Pride de Barcelona, serà una jornada d´unió i reivindicació en el marc de la manifestació de l´Orgull de la ciutat.

Violeta LGTBIQ+ convida tots els representants i aliats dels pobles de Catalunya a participar activament en aquesta trobada. La convocatòria reivindica als assistents portar la seva bandera, estendard o pancarta representativa del teu poble i unir-se així a l'espai assignat a Violeta LGTBIQ+ a la manifestació. Aquest gest simbolitza el suport i la visibilitat del col·lectiu LGBTIQ+ a les zones rurals, moltes vegades oblidades en les grans mobilitzacions urbanes.

D'una banda, es busca donar visibilitat als pobles de Catalunya que donen suport a la diversitat sexual i de gènere, mostrant que el suport al col·lectiu LGBTIQ+ transcendeix les fronteres urbanes. D'altra banda, es vol crear un espai de trobada i connexió entre les diverses comunitats rurals, enfortint així la xarxa de suport mutu entre els territoris.

Una trobada, doncs, que suposa és una oportunitat inèdita per mostrar que la diversitat i la inclusió també tenen lloc als pobles de Catalunya. Suposa una crida a tots aquells que volen contribuir a la visibilitat i el suport del col·lectiu LGBTIQ+ a l'entorn rural.

Per obtenir més informació sobre l'esdeveniment, els interessats podeu contactar al número 644 69 47 57 o enviar un correu electrònic a abanderados@lgtbvioleta.com.