Cartell del Sónar 2024

Aquest és el cartell del Sónar 2024

Avui s'han sumat al lineup de Sónar de Nit alguns dels i les responsables que la música electrònica hagi conquerit el món

El 31 Festival de Músic, Innovació i Creativitat de Barcelona Sónar, que se celebrarà del 13 al 15 de juny a Fira de Barcelona, ha anunciat aquest dimarts la incorporació de 60 nous artistes per completar el cartell entre els que figuren Paul Kalkbrenner, Sevdaliza, Laurent Garnier i Richie Hawtin.

També ha sumat al seu cartell Adriatique, VTSS, DJ Tennis, Anetha, Kittin b2b David Vunk, Jenifer Cardini b2b HAAi, Danny Tenaglia, DJ Flight & MC Chickaboo, Octave One live, Soto Nansa, Aïsha Devi & Emmanuel Biard, Tayhana Yerai Cortés i Laurel Halo, ha informat el festival en un comunicat.

Aquests noms se sumaran als ja anunciats d'Air, Charlotte de Witte, Kaytranada, Jessie Ware, Ben Böhmer, Vince Staples, Folamour, Martinez Brothers, Kerri Chandler i Floating Points per a una edició que presentaran més de 200 propostes.

Una de les novetats d'aquesta edició del festival serà l'escenari SonaLab x Printworks al Sónar de Nit, un nou espai que portarà l'essència de la sala britànica, amb un nou format que mostrarà la producció audiovisual de Printworks London i la seva selecció artística.

El Sónar+D abordarà la implementació de la Intel·ligència Artificial (IA) a les indústries creatives i com aquesta determina el seu present i futur.