Ous sobre un ecilps solar

Un canal de TV transmet accidentalment la foto d'uns testicles en comptes de l'eclipsi

L'error d'una televisió mexicana s'ha tornat viral a tot el món

Mentre milions de persones a Amèrica contemplaven amb sorpresa l'eclipsi que va sumir algunes parts del món en foscor completa, un home va aprofitar l'oportunitat per fer una broma única a la vida.

L'eclipsi solar total de dimarts va ser cobert per emissores de tot el món, però la cobertura d'un mitjà de comunicació a Mèxic s'ha tornat viral gràcies a un gran error en directe.

L'equivocació ha estat transmetre accidentalment un vídeo de testicles en comptes de l'eclipsi.

RCG Media estava transmetent un segment sobre l'eclipsi dimarts quan van demanar als espectadors que enviessin les seves pròpies imatges i vídeos del fenomen.

I sembla que els vídeos dels espectadors no van ser revisats minuciosament, perquè en un d'ells el sol començava a enfosquir-se, abans que un parell de testicles peluts molt de prop comencessin a baixar sobre la pantalla per bloquejar el sol.

En un clip, es poden veure tres presentadors de RCG discutint l'eclipsi i veient imatges impressionants enviades per un espectador a Arizona, abans que es comenci a transmetre el vídeo.

A continuació, podeu veure les imatges:

L'impactant vídeo enviat al canal de notícies va aparèixer per primera vegada a les xarxes socials durant l'eclipsi total del 2017, però sembla que algun oportunista va tenir la gran idea de transmetre'l a les notícies nacionals set anys després.