El secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco, ofereix declaracions als mitjans durant una manifestació convocada per UGT i CCOO pel Dia del Treballador, a 1 de maig del 2024, a Barcelona

CC.OO. demana ''defensar la plena ocupació'' amb vots al 12M

Ho ha dit aquest dimecres en el discurs el secretari general de CC.OO. de Catalunya, Javier Pacheco

El secretari general de CC.OO. de Catalunya, Javier Pacheco, ha demanat als treballadors "defensar la plena ocupació" amb els seus vots a les eleccions catalanes del 12 de maig.

Ho ha dit aquest dimecres en el discurs per clausurar la manifestació de Barcelona de l'1 de maig amb motiu del Dia dels Treballadors.

Ha advocat per un Govern d'esquerres després de les eleccions i "donar continuïtat a les polítiques" que han impulsat els sindicats, com ara l'augment de l'SMI i la reforma laboral.

Segons Pacheco, el finançament públic s'ha d'orientar cap a una inversió més gran en la indústria i una millora de l'estat de benestar, per arribar a tenir "salaris dignes".

Ha criticat que hi ha 1.000 persones a Catalunya que no poden votar, i ha demanat que aquesta situació es reverteixi donant més drets a les persones estrangeres.