Mercadona amb una imatge de formatge de fons

Descobreix la darrera revolució culinària de Mercadona: el formatge curat de tòfona

Aquest nou producte, que ha causat sensació a les xarxes socials, ja està disponible en alguns establiments de la cadena valenciana

Mercadona continua captivant la seva àmplia base de clients a Espanya amb una introducció constant de nous productes alimentaris. L'últim àmbit en què han decidit innovar i deixar sorpresos tots els seus clients és al formatge.

La cadena de supermercats s'ha convertit en un fenomen viral amb cada llançament, ja que no només genera enrenou a la popular plataforma TikTok, sinó també a Instagram.

Precisament, en aquesta darrera plataforma, ha esclatat l'emoció per la darrera addició de Mercadona, que ha captat enormement l'atenció dels fanàtics del formatge. Un vídeo que va acumular 1,500 likes i una multitud de comentaris en tan sols 24 hores des de la seva publicació.

Es tracta del formatge curat tòfona barreja, un producte elaborat amb llet de vaca, ovella i cabra, enriquit amb un toc de tòfona negra per ressaltar el seu exquisit sabor.

Aquesta innovació de Mercadona ha generat un gran nombre d'interaccions a Instagram, amb clients que han expressat les seves opinions i reaccions entusiastes.

Aquest nou producte, que ha causat sensació a les xarxes socials, ja està disponible en alguns establiments de la cadena valenciana. Amb aquesta darrera creació, Mercadona continua consolidant la seva posició com a líder en innovació i satisfacció del client al sector alimentari.