Mercadona amb cereals

L'element imprescindible que proposa Mercadona per esmorzar per menys de dos euros

Aquests deliciosos cereals es presenten com una elecció òptima per a aquells que busquen una manera saborosa i nutritiva diniciar el dia

Dins dels components vitals duna alimentació saludable, la fibra i les vitamines ocupen un lloc destacat.

La fibra és essencial per mantenir un sistema digestiu saludable i afavorir el control del pes, mentre que les vitamines són indispensables per al creixement i el desenvolupament normals del cos, exercint funcions específiques que asseguren un òptim funcionament de l'organisme.

Davant d'aquesta importància, Mercadona ha integrat al seu ampli catàleg una opció que ha agradat molt entre els clients.

Es tracta d'un producte que no només conquereix pel sabor exquisit i la facilitat de preparació, sinó que també es destaca pel contingut en fibra i vitamines.

Cereals d'Espelta Integral

Els Cereals d'Espelta Integral Hacendado amb un 0% de sucres afegits han conquerit el primer lloc en vendes.

Aquests deliciosos cereals es presenten com una elecció òptima per a aquells que busquen una manera saborosa i nutritiva diniciar el dia.

Envasats en un pràctic paquet de 400 gya un preu accessible de tan sols 1,70 euros, aquests cereals destaquen per la senzilla composició i les propietats nutricionals.

Cereals d'Espelta
Cereals d'Espelta Integral | Mercadona

El producte està compost principalment per un 97,2% de farina d'espelta integral, complementada amb farina de malt d'ordi i un pessic de sal.

La seva absència de sucres afegits el converteix en una opció ideal per a aquells que volen controlar la ingesta de sucre i mantenir una alimentació equilibrada.

Els beneficis de l'espelta

L'espelta és apreciada pels seus nombrosos beneficis per a la salut. Rica en fibra, aquesta varietat de blat contribueix a millorar la digestió i promou una sensació de sacietat perllongada, cosa que resulta beneficiós per al control del pes.

A més, l'espelta és una excel·lent font de proteïnes, cosa que la converteix en una opció ideal per a vegetarians i persones interessades a augmentar la seva ingesta proteica.

Els cereals d'espelta integral Hacendado també aporten una varietat de vitamines i minerals, incloent-hi ferro, magnesi i zinc, que són essencials per mantenir una salut òptima.