Camp Nou amb un intrús

Enxampen un home passejant per les obres del Camp Nou i robant un martell

L'home, vestit amb una gorra groga que simula un casc, deambula lliurement pel lloc, passant al costat dels treballadors sense que ningú l'aturi

Un home s'ha colat a les obres de l'estadi del Barça, el Camp Nou. Aquest fet s'ha viralitzat gràcies a un vídeo que ha publicat el compte de @camp.nou.now.

El projecte de renovació del feu blaugrana ha estat objecte de crítiques pel que fa a les condicions laborals i les mesures de seguretat.

Les presses per voler accelerar el procés sembla que han deixat al descobert alguns punts, i és així que un individu s'ha pogut infiltrar sense ser detectat.

L'home, vestit amb una gorra groga que simula un casc, deambula lliurement pel lloc, passant al costat dels treballadors sense que ningú l'aturi.

La situació és descrita pel narrador del vídeo, que expressa la seva sorpresa en veure com l'intrús recorre l'àrea sense ser qüestionat, fins i tot arribant a agafar un martell abans de retirar-se sense ser interceptat.

Impacte a les xarxes socials

El vídeo ha generat una considerable atenció a les xarxes socials, acumulant més de 1.3 milions de visualitzacions en tan sols un dia, a més de rebre 54,000 'm'agrada' i més de 800 comentaris.

Entre les reaccions dels usuaris, es destaquen preocupacions per la seguretat i crítiques cap a la manca de vigilància a l'obra.

euAvant l'atenció pública generada per aquest episodi, s'espera que les autoritats corresponents prenguin mesures per salvaguardar la integritat dels treballadors i evitar futurs incidents similars.