Part - Candy Crush

Enxampen un home jugant al Candy Crush durant el part de la seva dona

Moltes usuàries han relatat experiències similars, mostrant que aquest no és un cas aïllat

Un dels moments més especials que pot viure una parella és el naixement del fill o filla. L'instant en què la dona fa un esforç heroic i la parella roman al seu costat donant-li la mà per ajudar i donar suport moral és possiblement un dels moments que mai no s'obliden.

Tot i això, no sempre és així, i la doctora Martina Vila s'ha encarregat d'explicar-ho en un vídeo de TikTok. Segons explica, el marit de la dona que estava donant a llum s'estava dedicant a... jugar al Candy Crush!

La ginecòloga ha compartit aquesta sorprenent situació en un vídeo del compte de TikTok, el qual s'ha fet viral i ha generat milers de reaccions. Entre els comentaris, moltes usuàries han relatat experiències semblants, mostrant que aquest no és un cas aïllat.

"En un dels parts d´aquesta setmana m´ha passat una de les coses més increïbles que crec que m´han passat mai", comença el relat. La doctora descriu l'esforç esgotador d'una pacient després de 20 hores de treball de part: “Estava cansada. Ella volia epidural, però no acabava de fer efecte”.

Martina expressa la seva profunda admiració envers totes les dones que passen pel procés de part: “Feu un esforç titànic”. Aquesta experiència en particular va ser demolidora per a la dona que atenia, qui va estar a punt de rendir-se.

El Moment Crític

En plena tensió de moment crític que estava vivint la dona, la ginecòloga va mirar el marit per demanar-li que vingués amb la seva dona a donar-li suport moral, però va veure que estava jugant al Candy Crush. "Li vaig haver de cridar l'atenció", assegura Martina, que va retreure a l'home la manca d'implicació. “Els acompanyants teniu unes parelles que estan fent un esforç absolutament heroic i us necessiten”, va concloure.

El vídeo ha tingut una gran repercussió amb més de 859.000 reproduccions, 50.000 m'agrada i supera els 1.700 comentaris. Les reaccions no es van fer esperar, i moltes dones van compartir les seves pròpies experiències:

Aquestes anècdotes ressalten la importància del suport emocional i la presència activa dels acompanyants durant el part, un moment crucial i extremadament demandant per a qualsevol dona.