Robinho a la presó

L'exmadridista Robinho anirà a la presó al Brasil per la condemna per violació

El Tribunal Superior brasiler ordena l'ingrés immediat a la presó de l'exfutbolista, amb sentència de nou anys

L'exfutbolista brasiler del Reial Madrid, el Manchester City o el Milan, Robson de Souza 'Robinho', haurà de complir una condemna de presó al Brasil, la qual va rebre a Itàlia per un cas de violació a Milà el 2013, segons va ordenar el Tribunal Superior de Justícia del Brasil, en espera d'apel·lacions.

Robinho va ser condemnat a nou anys de presó per la justícia italiana el 2022, però mai va arribar a complir la pena pel fet que va tornar al Brasil, país que prohibeix l'extradició dels seus ciutadans.

Tot i això, Itàlia va demanar que l'exjugador de futbol complís la condemna al seu país i el Tribunal Superior sud-americà es va pronunciar aquest dimecres a favor que Robinho ingressi a la presó.

Segons informa 'O Globo', l'STJ va decidir per majoria (9-2) la condemna sobre el que va ser jugador del Reial Madrid entre el 2005 i el 2008, de "manera immediata".

Els advocats de l'exfutbolista, de 40 anys, pretenen apel·lar perquè li permetin esperar en llibertat la sentència dels recursos d'apel·lació.

El gener del 2022, Robinho va ser condemnat amb cinc homes més per la violació grupal d'una dona en una discoteca de Milà, quan era jugador del conjunt italià el 2013, aprofitant que es trobava inconscient després d'haver estat forçada a ingerir alcohol en grans quantitats. .