Dani Alves, en un moment del judici a l'Audiència de Barcelona

Expectació per la citació del tribunal a Dani Alves per al dijous 22 de febrer

Se li podria comunicar la sentència o la darrera petició de llibertat provisional per part de la defensa

Aquest dimecres 21 de febrer s'ha conegut que l'Audiència de Barcelona ha citat Dani Alves el proper dijous 22 a les 10.00.

Els jutges tenen pendent comunicar 2 decisions sobre la causa: la sentència mateixa i la petició d'Alves de sortir en llibertat. La seva defensa ha demanat reiteradament la sortida de la presó. L'exfutbolista és a la presó de Brians I (Sant Esteve Sesrovires).

Fonts judicials consultades per Europa Press han assenyalat que serà traslladat des de presó perquè el tribunal li comuniqui una resolució respecte a la causa.

De fet, hi ha dubtes sobre el que se us comunicarà a la vista del proper dia 22. A la cita del dijous (una data que arriba 2 setmanes després del judici) se li podria fer saber la resposta de la justícia a la seva petició de sortir del penal o bé la condemna.

Les peticions de presó

Alves està a la presó provisional des del 20 de gener del 2023, dies després dels fets que van passar a la discoteca Sutton de Barcelona.

L'exinternacional brasiler s'enfronta a una petició de condemna a 12 anys de presó per part de l'acusació particular i de 9 anys per part de la Fiscalia.